Hui mikä meikki, Peaches Geldof

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Bob Geldofin tytär, Hollywoodin pintajulkkisten joukkoon tietään parhaillaan raivaava 20-vuotias Peaches Geldof, on poseerannut jo muutaman kerran alusvaate- ja muissa mallikuvissa, mutta varsinaiseksi valokuvamalliksi hänestä ei välttämättä ole.

Tämä käsitys vahvistuu myös tuoreista valokuvista, joissa Peaches nähdään perin erikoisessa meikissä. Lontoossa tällä viikolla juhlineen tummahiuksisen julkkisneidon olisi voinut kuvitella levittäneen vahingossa silmämeikkinsä, mutta siitä ei ilmeisesti ollut kyse, kun hän oli poistumassa Mayfair -hotellista. Katso kuvat tästä.

Kyse lienee tuskin myöskään Halloween-meikeistä, sillä kyseiseen teemailtaan on vielä lähes kaksi kuukautta aikaa. Joka tapauksessa Peaches Geldof on nyt saanut julkkislehdiltä täyslaidallisen niskaansa. Hän itsekin tosin kommentoi taannoin aikaisempia poseerauksiaan todeten näyttäneensä lehtikuvissa aivan ”transvestiittikoiralta”.