Jack Osbournen mieli tekee edelleen alkoholia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin pahassa päihdekoukussa ollut realitytähti Jack Osbourne pääsi vieroitushoidon avulla eroon huume-, lääke- ja alkoholiongelmistaan. Sittemmin varsin menestyksekästä julkista uraa tehnyt nuori mies joutuu edelleen taistelemaan itsensä kanssa pysyäkseen kuivilla.

Urheilulliseksi muuttunut Jack Osbourne on päässyt irti päihteistä, mutta nyt mies on paljastanut erityisesti alkoholin houkuttavan häntä usein edelleen. Yksikin olut voisi kuitenkin johtaa ryyppyputken alkamiseen.

– Aika ajoin minun alkaa tehdä mieli sitä. Se tapahtuu yleensä rankan työpäivän jälkeen, kun istumme ryhmällä alas oluelle. Silloin olisi mukavaa hieman nollata päätä, mutta tiedän hyvin mitä siitä seuraisi.

Grazia-lehden haastattelussa Jack Osbourne kertoo, ettei hänen ympärillään olevien ihmisten juominen vaikuta häneen itseensä mitenkään. Lisäksi hän paljasti, että kuvausryhmä käyttää ”naurettavia määriä alkoholia”, joten juhlia seuraavina päivinä Osbourne saa puolestaan nauttia muiden kärsiessä krapulasta.