Sophie Reade topless-kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian toiseksi viimeiseksi jäävän Big Brother -tuotantokauden toissailtana voittanut Sophie Reade nousi ohjelman aikana Britannian seuratuimpien glamour-mallien joukkoon. Siten ei ole ihme, että parhaillaan brittilehdet suorastaan pursulevat hänen nakukuviaan.

Julkkisneitokainen ja hänen uudet 30GG-kokoiset jättirintansa ikuistettiin studiokuviin jo hieman ennen kuin hän suuntasi taloon. Nyt näitä kuvia on julkaistu muiden muassa News Of The World -lehden verkkosivuilla, jossa BB-julkkis poseeraa myös yläosattomissa. Katso kuvat tästä.

Yli 70.000 puntaa Big Brother -voitosta kuitannut Sophie Reade tulee nopeasti tekemään moninkertaisen rahasumman jo pelkästään mallikuvillaan. Silmänruokaa hän tarjoili tosin katsojille jo talossa ollessaan, sillä Reade strippasi kanssa-asukkailleen muutamankin kerran.

20-vuotias Sophie Reade on tullut briteille jo aiemmin tutuksi lähinnä mallina, joka on poseerannut jonkin verran myös lehtien sivuilla ja kolmossivun tyttönä. Saatuaan tietää pääsevänsä mukaan realityohjelmaan Sophie hankki itselleen aikaisempien 30FF-kokoisten rintojensa tilalle huomattavasti suuremman 30GG-kokoisen rintavarustuksen vain muutamaa viikkoa ennen tuotantokauden alkamista.