Lentoyhtiö kadotti Mel B:n matkatavarat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä tunnetuksi tullut ja viimeisen parin vuoden aikana omillaan Yhdysvaltojen julkkispiirien A-sarjaan noussut Melanie Brown, eli Mel B, on joutunut tuhansien kohtalotovereidensa tavoin tilanteeseen, jossa lentoyhtiö kadotti hänen matkatavaransa.

Tanssii tähtien kanssa -realitykilpailussa taannoin nähty alusvaatemalli oli aviomiehensä Stephen Belafonten kanssa romanttisella lomalla Kolumbiassa. Huonon sään takia pariskunta päätti kuitenkin keskeyttää lomansa ja lentää Britanniaan, jossa Melaniella oli markkinointitilaisuus.

Julkkispari lensi Yhdysvalloista Lontooseen, mutta heidän matkatavaroitaan ei määränpäässä näkynyt. Laukut olivat ilmeisesti päätyneet väärälle lennolle koneen vaihdon yhteydessä, sillä myrsky viivästytti lentoja. Lopulta perille päässeen avioparin vaatteet ja muut matkatavarat olivat siis kadonneet, joten ensitöikseen he joutuivat suuntaamaan vaatekauppaan.