Miss Universum -skandaali: Donald Trump valitsee itse finalistit?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin uutistoimisto CNN uutisoi uudesta missiskandaalista. Tuoreimpien väitteiden mukaan Miss Universum -kilpailun oikeudet omistava Donald Trum valitsisi nimittäin henkilökohtaisesti kilpailun finalistit.

Kohu sai alkunsa keskiviikkona, kun missien esiintymisten koreografi Michael Schwandt kertoi asiasta Guanabee.com -julkaisun haastattelussa. Hänen mukaansa Trump valitsee itse ainakin osan finalisteista.

– On yleisesti tiedossa, että Trump valitsee itse kuusi viidestätoista finalistista. Syyksi tähän hän on kertonut sen, että hänen valintaraati on aiemmin jättänyt hänen mukaansa kauneimman naisen finaalin ulkopuolelle. Silloin hän päätti jatkossa valita itse osan finalisteista, Schwandt paljasti.

Jutun julkaisun ja siitä syntyneen kohun jälkeen Michael Schwandt on vetänyt pois sanojaan ja kertonut artikkelin lainanneen häntä virheellisesti. Hän on myös pahoitellut jutun mahdollisesti Miss Universum -organisaatiolle aiheuttamaa vahinkoa. Julkaisun kustantaja Daniel Mauser pysyy kuitenkin jutun takana.