Kätlinistä tuli BB-talon vihatuin nainen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan asustava 22-vuotias virolaissyntyinen BB-Kätlin, eli Kätlin Laas, on noussut nopeasti katsojien ja vedonlyöntitoimistojen suosikiksi. Talon sisällä hänen suosionsa ei ole kuitenkaan aivan yhtä varaukseton.

Usein tilanteen keskipisteenä olostaan nauttivat vaalea kaunotar on käynyt BB-talossa varsinkin naisten hermoille, sillä erityisesti BB-Dana ja BB-Jelena ovat antaneet hänestä kitkeriä kommentteja. Pisimmälle meni Jelena, joka sanoi olevansa niin täynnä Kätliniä, että voisi jopa repiä hiukset naisen päästä.

Tuoreimmassa juorusessiossa olivat mukana juuri Dana ja Jelena sekä BB-Nino. Jelena juorusi kuulleensa, että Kätlin pelkää konfliktia Ninon kanssa. Dana komppasi Jelenaa toteamalla myös hänen hermojensa olevan koetuksella Kätlinin takia. Pian myös BB-Minna liittyi keskusteluun todeten Kätlinin haluavan olla aina huomion keskipisteenä.