Victoria Beckham tyrmistyi – Porsche teki tenän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Victoria Beckham päätyi toissapäivänä paparazzikuviin nololla hetkellä, kun hänen näyttävä Porsche-urheiluautonsa teki tenän kesken matkanteon. Lopulta Posh Spice joutui kutsumaan hinausauton, jolla ökykaara kuljetettiin korjaamolle.

Kuuluisan ohjastajansa tien päälle Beverly Hillsissä jättänyt valkoinen avo-Porsche pääsi korjaamolle apostolinkyydillä, kun Victoria Beckham joutui puolestaan jatkamaan matkaansa yksityiskuljettajansa kyydissä. Kuvien perusteella tilanne oli varsin epämukava, sillä superjulkkis oli tyrmistyneen ja nolostuneen näköinen. Katso kuvat tästä.

Victoria Beckham on vasta viime aikoina onnistunut saamaan jalansijaa Yhdysvalloissa, kun hänet kutsuttiin äskettäin muiden muassa American Idol -kilpailun koelaulujen vierailevaksi tuomariksi muutaman muun julkkistähden tavoin. Samaan aikaan aviomies David Beckham haikailee paluusta eurooppalaisten jalkapallojoukkueiden riveihin.