BB-Kätlinin ”bikinirajat” tutkintaan BB-talossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa päivä kulunut hiekkaisissa ja hikisissä merkeissä, kun slummin asukkaat joutuivat siirtämään tehtäväalueella olevan valtavaa hiekkakasaa, joka työ on edelleen kesken. Paratiisin asukkaat pestattiin operaation työnjohtoon.

Samaan aikaan BB-Dana, BB-Kätlin ja BB-Minna tyytyivät katselemaan muiden huhkimista ja keskustelemaan naisellisista asioista. Pian puhe kääntyi ihokarvoitukseen ja siitä luonnollisesti myös intiimialueille, kun muut asukkaat kehottivat Danaa sheivaamaan.

Pian slummin miesasukkaat saivatkin katsella kuinka naiset esittelivät toisilleen housujensa sisältöä vertailua ja keskustelua varten. Erityisen innokkaasti omia sheivailujaan esitteli BB-Kätlin, joka oli häivyttänyt omat bikinirajansa tehokkaasti.

– Kato mulla. Mä oon aina posliini. En mä sheivaa niin tiheästi että se sattuis. Ensimmäiset leikkasin pois saksilla. Kyllä mä oon jotain kuvioita yrittänyt. Se on niin hygieenistä mulle. Kaikki pois, otat vaan. Ei sitä tarvitse paljon kattoo. Mä leikkaan mieluummin kaikki pois, BB-Kätlin kertoi.

– Sulla on niin vaaleet, ettei se haittaa tiätkö. Mä käyn kuukaudessa kerran aina sokerivahauksessa. Brasilialainen vahaus, Dana kommentoi näkemäänsä.

Pian kaikki kolme vertailivat toistensa housujen sisältöä innokkaasti BB-talon tehtäväalueen nurkassa. Ragnar ja Nino eivät olleet kuitenkaan huomaavinaankaan naisten puuhia, ja pian tutkimukset siirtyivät jo kainaloiden alueelle sekä Ragnarin vaaleiden kulmakarvojen ihasteluun.