BB: Slummilaisten nimeämistehtävä onnistui

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummilaiset joutuivat tänään rehkimään oikein urakalla, kun heidän tuli levittää BB-talon tehtäväalueelle kasattu valtava hiekkakasa tasaiseksi kerrokseksi.

Hetki sitten Isoveli ilmoitti tehtävän onnistuneen, ja tieto sai slummilaisissa aikaan ilon pilkahduksen rankan urakan jälkeen. Tehtävä siis onnistui, ja slummilaiset saivat siten mahdollisesti myös oikeuden nimetä muita asukkaita häätöäänestykseen.

Asukkaille oli kuitenkin vielä hieman epäselvää, että riittääkö jo yksi onnistunut suoritus nimeämisoikeuteen. Suurin palkinto slummilaisten mielestä oli kuitenkin jo saatu, sillä pihamaalla rehkineet asukit saivat päivän mittaan monenlaisia herkkuja, kuten esimerkiksi lihapiirakoita ja Ninon kovasti odottamaa tupakkaa.