BB-talossa rankkoja paljastuksia: ”Vedettiin koko kesä kamaa!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tunnelmat olivat eilisen häätöäänestyksen ja Tertun poistumisen jälkeen varsin apeat. Ennen nukkumaanmenoa slummin ja paratiisin asukkaat keskustelivat yhdessä rankoista kokemuksistaan.

BB-Nino paljasti olleensa muutama vuosi sitten todella huonossa jamassa.

– Neljä ja puoli vuotta sitten olin ihan rappiolla. Tietsä rauhoittavia meni näin näin näin ja glug glug glug, ja mulla oli sellainen kahden vuoden helvetti mun elämässä, mihin mä jouduin tavallaan sen takia, että mä liikuin väärissä piireissä, Nino paljasti.

– Kaksi vuotta mun elämästä meni tiästä ihan rauhoittavilla eteenpäin. Se vähän kertoo siitä, että mä olin kolme – neljä vuotta sitten todella pohjamudissa. Hyvä ettei henki lähtenyt.

BB-Jelena oli samoilla linjoilla, ja samalla hän tuli paljastaneeksi olleensa huumekoukussa.

– Mun kaveri yritti kuristaa itsensä sinä aikana, kun mä olin käymässä himassa vaihtamassa vaatteita. Me vedettiin koko kesä kamaa. Se soitti et nyt Jelena tänne. Mä olin ihan samassa kondiksessa, Jelena paljasti.