Elokuvamaailman rakastetuin pahis selvisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvamaailmassa on jälleen äänestettu valkokankaan pahiksista. Tällä kertaa etsittiin rakastetuinta pahista. Ykköseksi äänestyksessä sijoittui lukuisista Batman-elokuvista tuttu lepakkomiehen arkkivihollinen Jokeri.

Jokeri nähtiin ensimmäisen kerran sarjakuvissa 1940-luvulla, ja sittemmin pahis on seikkaillut myös televisiosarjoissa ja elokuvissa. Valkokankaalla hänen roolissaan on nähty muiden muassa Jack Nicholson ja Heath Ledger.

Toiseksi sijoittui tiukan kisan jälkeen X-Men -elokuvien pahis Magneto, joka hävisi Jokerille vain nenän mitalla. Magneton roolissa on valkokankaalla nähty Sir Ian McKellen. Kolmanneksi rakastetuimmaksi leffapahikseksi äänestettiin Hämähäkkimiehen vihollinen Vihreä Menninkäinen, jota näytteli elokuvassa Willem Dafoe. Neljänneksi sijoittui Star Warsin Jabba The Hutt ja viidenneksi Supermanin Lex Luthor.