Gwyneth Paltrow’n rinta ei pysynyt paidan sisällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Gwyneth Paltrow kiertää parhaillaan rokkarimiehensä Chris Martinin luotsaaman Coldplay-yhtyeen mukana keikoilla. Eilen ryhmä bongattiin Barcelonan lentokentällä, jossa Gwynethin asu teki yllättäen tepposet.

Supertähden löysä toppi ei nimittäin onnistunut pitämään sisällään tähden rintavarustusta hänen kyykistellessään lentokentän turvatarkastuksessa. Kaikeksi onneksi Gwyneth oli ymmärtänyt pukea toppinsa alle ihonväriset rintaliivit. Katso kuvat tästä.

Taannoin Two Lovers -leffansa kuvauspaikalla diivailleen elokuvatähden väitettiin pari viikkoa sitten yrittävän tuhota Coldplay-yhtyeen. Hänen kerrottiin yrittäneen puhua miestään soolouralle jo pidemmän aikaa. Chrisin sooloura on ollut otsikoissa jo viimeisen vuoden ajan. Viime vuoden marraskuussa laulaja antoi itsekin lausuntoja, jotka voitiin tulkita soolouran harkitsemiseksi.