Peniskateus iski BB-Ninoon

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa puolitoista viikkoa asustanut BB-Nino on ollut varsin aktiivinen kanssa-asukkaidensa ”lämmittämisessä”, sillä hän on tähän mennessä yrittänyt kellistää sekä Esa J:n että Sampon. Myös BB-Ragnar on ollut Ninon tähtäimessä.

Eilen BB-Nino paljasti olleensa lapsena koulukiusattu, eikä sen takia vieläkään pysty esiintymään nakuna esimerkiksi yleisissä saunoissa. Tänään Nino paljasti kärsivänsä peniskateudesta, sillä hän ilmoitti haluavansa leikkauttaa itselleen suuremmat sukukalleudet. Esikuvaksi hän mainitsi Ragnarin, jonka varustuksen hän oli talossa nähnyt vilaukselta.

– Mä haluan sellaisen kuin Raksulla, Nino naureskeli.

Ragnar ei ollut paljastuksesta moksiskaan, ja hän kertoi myöhemmin omista rakkaussuhteistaan. Hän paljasti tulleensa kerran jätetyksi seurusteltuaan pitkään ruotsalaisen miehen kanssa. Suhde kuitenkin päättyi yllättäen, kun mies löysi toisen seuralaisen. Myöhemmin hän pyysi Ragnaria palaamaan, mutta tämä ei siihen suostunut.

– En todellakaan sillai haluis, en tykkää et oon toinen vaihtoehto, Ragnar komppasi Ninon taannoista vuodatusta.