Säälittävä BB-Jelena valmis pahoinpitelyyn saadakseen tupakkaa

Big Brother · Stara.fi

Viime yönä Big Brother -ohjelman 24/7-katsojat saivat todistaa uskomatonta näytelmää, kun talossa asustava BB-Jelena koki rajuja vieroitusoireita tupakanhimonsa takia. Hän kävi myös päiväkirjahuoneessa ilmoittamassa, että halusi lähteä talosta.

Asukkaat saavat poistua talosta omasta halustaan, mutta vasta 48 tuntia ilmoituksensa jälkeen. Näin ollen Jelena pääsee lähtemään aikaisintaan tiistai-iltana, ellei häätöön tule jotain muuta akuutimpaa syytä. Tällainen vaihtoehto lieneekin Jelenan mielessä, sillä hän uhkasi turvautua jopa pahoinpitelyyn saadakseen tupakkaa.

– Mä voisin v**tu vaik lyödä jotain turpaan, että mä pääsisin saman tien himaan. En mä pysty meneen tämmöisen ahdistuksen kans nukkuun. Seuraavaks jo nyrkit heiluu, Jelena uhkasi.

– Jos mä oisin tienny tän, mä oisin perunu tän, että tuun tänne. Ihan oikeesti, se ois ollu that’s it. En mä tullu tänne etten sais polttaa. En se oo minä, tää ei oo minä. Tää ei oo mistään kohtaa v**tu minä. Tää on ihan v**un sairasta, hän jatkoi pian.

– Ei kukaan voi tehä tälleen v**tu ihmiselle. Ja sit ei ees päästetä pois. Löis ton saatanan kahvikannun jonkun päähän niin pääsisit saman tien, nainen uhkasi taas.

Hän kertoi, ettei kaihtaisi edes linnareissua, kunhan vaan saisi tupakkaa. Tästä huolimatta Jelena ei suostunut pyytämään tupakkaa muilta paratiisin asukkailta, sillä hänen mukaansa he olisivat jo auttaneet häntä, jos haluaisivat.