Suosikkinäyttelijä joutui muuttamaan – kotini on noiduttu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Jennifer Connelly on joutunut perheineen muuttamaan New Yorkin Brooklynissä sijaitsevasta kodistaan sen jälkeen, kun hän huomasi talon olevan noiduttu. Connelly ja hänen aviomiehensä, näyttelijä Paul Bettany, etsiytyivät rauhallisempaan asuntoon.

Jennifer Connelly varttui Brooklynin liepeillä, jossa pariskunta aikoi kasvattaa myös lapsensa, yhteisen kuusivuotiaan Stellan-poikansa ja Connellyn edellisestä suhteesta syntyneen 12-vuotiaan Kai-pojan. Suunnitelmat kuitenkin muutuivat lasten huomatessa, että heidän äitinsä pelkäsi talossa olevan paranormaaleja ilmiöitä. Tämän johdosta perhe pakkasi tavaransa ja muutti New Yorkin ytimeen, Manhattanille.

– Se oli kuin… noiduttu talo. Pelottava asunto. Siellä oli sellainen tunne, että siellä oli jotain vialla monin eri tavoin. Lastensuojeluviranomaiset olisivat voineet kiinnostua meistä, koska lapset nukkuivat lattialla makuupusseissa, koska he eivät uskaltaneet enää nukkua omissa huoneissaan. Muutimme Manhattanille, ja kaikki saavat nyt nukutuksi, Jennifer Connelly kertoi People-lehdelle.