Suosikkinäyttelijä löysi ruumiin autosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Samia Smith ja hänen aviomiehensä Matthew joutuivat eilen iltapäivällä järkyttävään tilanteeseen ollessaan päiväkävelyllä. He kuulivat läheisestä autosta koiran haukkumista, ja tilannetta tarkistamaan mentyään löysivätkin yllättäen autossa olleen ruumiin.

Huippusuositussa Coronation Street -televisiosarjassa parturi-kampaaja Maria Connorin roolia esittävä 27-vuotias Smith on parhaillaan raskaana, ja hänen odotetaan synnyttävän lähiaikoina. Manhesterissä Smithin vanhempien luona vierailemassa ollut julkkispari hälytti paikalle välittömästi poliisin.

Poliisi sulki nopeasti tien, jonka varrelle pysäköidystä autosta ruumis löytyi. Tämän jälkeen auton päälle viritettiin teltta, jotta viranomaiset saivat tutkittua auton tarkasti. Rankkuri otti autossa olleen koiran hoiviinsa. Asiasta kertoneen The Sun -lehden mukaan kuollut henkilö oli 26-vuotias lähistöllä asuva mies. Kuolinsyy on edelleen selvittämättä, mutta rikoksen osuutta ei ole suljettu pois.