Täh? Supertähti Scarlett Johansson pelkää esiintymistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten listan kärkipäässä jo vuosien ajan komeillut Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson laajensi uraansa pari vuotta myös musiikin saralle. Vastaanotto ei ollut kuitenkaan kovin mairitteleva.

Scarlett Johansson on nyt kertonut pelkäävänsä esiintymistä. Hän on työstänyt uuden Break Up -albuminsa yhteistyössä Pete Yornin kanssa, ja heidän on määrä suunnata lähiaikoina yhdessä kiertueelle. Leffatähden esiintymispelko vaikeuttaa kuitenkin asiaa.

– Minulla on kauhea lavakammo. Minun ei ole aiemmin tarvinnut laulalaa elävän yleisön edessä muuten kuin joitain taustalauluja. Se tuntuu niin paljastavalta, ja hyvin erilaiselta verrattuna punaisella matolla poseeraamiseen, jossa glamour ja elokuvatähteys peittävät epävarmuuden, Scarlett Johansson paljasti Black Book -lehdelle.

Viime vuonna julkaisulla ensimmäisellä albumillaan, Anywhere I Lay My Head, Scarlett esitti cover-versioita Tom Waitsin kappaleista.