Tämä oli liian seksikästä turkkilaisille – katso musiikkivideo

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Turkista kantautuu mielenkiintoisia uutisia videorintamalta. Muslimienemmistöisen maan viranomaiset ovat nimittäin kieltäneet Justin Timberlaken ja Ciaran yhteiskappaleen Love Sex Magic -musiikkivideon esittämisen, koska se katsottiin liian seksikkääksi televisioon.

Hittikappaleen musiikkivideossa ei ole juuri enempää seksiä tai paljasta pintaa kuin muissakaan nykyajan musiikkivideoissa, mutta siitä huolimatta sen katsottiin olevan muslimeille sopimaton. Asiasta tekivät lopullisen päätöksen Turkin radiota ja televisiota valvovat viranomaiset, jotka kielsivät videon esittämisen televisiossa.

Asiasta uutisoinut turkkilainen Milliyet-sanomalehti kertoi, että päätöksen perusteluissa mainittiin videon sisältävän seksikkäitä esiintymisasuja, tanssia sekä lasten ja nuorten kehittymistä ja moraalia vahingoittavia elementtejä. Katso musiikkivideo tästä tai artikkelin alta.