24-sarja saa yllättäviä vieraita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa juuri uuden tuotantokautensa aloittanut agenttisarja 24 saa mielenkiintoisia vieraita. Fox-kanavan Yhdysvalloissa esittämän suosikkisarjan kahdeksannella tuotantokaudella mukaan tulee kolme uutta televisiosta tuttua näyttelijää.

Asiasta uutisoineen Hollywood Reporterin mukaan tammikuussa rapakon takana alkavalla kaudella sarjaa tähdittävät muiden muassa Yö museossa -elokuvassa nähty Rami Malek, joka näyttelee itsemurhapommittajaa, Teho-osasto -televisiosarjasta tuttu Julian Morris, joka esittää CTU-agenttia sekä Hrach Titizian, joka esittää presidentti Hassanin turvallisuuspäällikköä. Viimeksi mainittu on nähty sarjan sivuosassa aiemminkin.

Julkaisu ei luonnollisestikaan vielä paljastanut tulevan kauden juonta. Viime kuussa sarjan tuottajat vahvistivat, että kahdeksanteen tuotantokauteen tehdään varmuuden vuoksi useita eri loppuratkaisuja, koska tuotantoyhtiö haluaa valmistautua sarjan mahdollista lopettamiseen kyseisen kauden jälkeen. Lopullinen loppuratkaisu selviää tilanteen mukaan vasta hieman ennen jakson ensiesitystä televisiossa.