Mariah Carey : I Want To Know What Love Is

Singlet · Stara.fi

Popdiiva Mariah Carey julkaisee uuden Memoirs Of An Imperfect Angel -nimisen albuminsa 30. syyskuuta. Levyn toisena singlelohkaisuna julkaistaan nyt yllättäen cover-biisi, kun Mariah on levyttänyt oman versionsa Foreigner-yhtyeen kasariklassikosta I Want To Know What Love Is.

Klassikkohittien levyttäminen ja erityisesti julkaiseminen singlenä on aina ollut varsin uskaliasta, sillä yleisöllä on edelleen radioaalloilla päivittäin soivista kappaleista oma valmis käsityksensä, ja niiden saaminen radiosoittoon on harvinaista. Carey on ollut valmis ottamaan tämän riskin, mutta ei välttämättä olisi kannattanut.

Karismaattinen laulajatähti on työstänyt vuoden 1984 klassikkohitistä osittain alkuperäistä soulimman ja osittain popimman version. Kappale nimittäin kasvaa tyylikkäästi kohti loppua, mutta Mariahin lauluääni ei kykene käheästä karismaattisuudestaan huolimatta kisaamaan alkuperäisen kanssa. Lopputulos on kyllä keskinkertaisen tyylikäs ja seesteinen, mutta Mariah haukkasi tällä kappalevalinnalla hieman turhan suuren palan, jota hän ei ole kyennyt muokkaamaan onnistuneesti tähän päivään sopivaksi.

Pisteet 2/5