Big Brother -talossa lavatanssit – Tuija purskahti itkuun

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nousi juuri ensimmäistä kertaa moneen päivään juhlatunnelma, kun talossa alkoivat lavatanssit. Ilmoitus sai innostuneen vastaanoton, ja samalla talon pihamaalla alkoi soimaan alan musiikki asukkaiden suunnatessa ”tanssiparketille”.

– Muistakaa naisten haku, miesten haku ja sekahaku. Kunnioittakaa suomalaista lavatanssiperinnettä ja viihtykää, BB-Minna luki ohjeista.

BB-Tuija ei ollut kovin innoissaan yllätysohjelmasta, sillä hän on itkeskellyt pitkin päivää kovien kuukautiskipujensa takia. Tanssiminen on ilmeisesti siinä kunnossa mahdotonta, sillä Tuija purskahti itkuun kuultuaan ohjelmasta.

– Vi**ttaa, vi**ttaa. Nyt vi**ttaa kaksi kertaa kovempaa, kun mulla alkoi ne menkatkin, BB-Tuija valittaa parhaillaan miehille.

– Vi**u toi kylmä suihku… Vi**u mähän käyn siellä ja todistan itselleni, että elämässä on pahempiakin asioita kuin joku Big Brother -talo, jossa mä oon nyt ollut kaksi viikkoa. En mä tiedä mitä mä odotan palkinnoksi. Ehkä joku karkkipussi tai jotain.

Yhden kappaleen jälkeen musiikki kuitenkin loppui hetkeksi, ja ilmeisesti varsinaiset juhlat alkavat vasta myöhemmin illalla. Paula Koivuniemen musiikin jatkaessa tarjontaa asukkaiden tunnelma oli kuitenkin jo latistunut, mutta alkoholi tekee parhaillaan taas kauppansa paratiisin puolella.