BB-Tuija itkee tuskissaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parin päivän ajan silminnähden kärsinyt BB-Jelena on viimein saanut savukkeita ja on siten päässyt eroon rajuista vieroitusoireistaan. Nyt on kuitenkin uusi nainen jo tuskissaan, kun BB-Tuija itkee kipujaan talossa.

Naisten vaivoista parhaillaan kärsivä Tuija on itkeskellyt koko iltapäivän ajan ja valottanut samalla myös talon huolestuneille miesasukkaille tilannetta ja sitä ettei hänellä ole mitään suurempaa ongelmaa. Isoveli hoiti Tuijalle äskettäin asianmukaista lääkitystä, joten tilanne on paranemaan päin.

– Kyl mä tiedän, että parin tunnin päästä mä olen taas ihan ok. Mulla on tosi kivuliaat kuukautiskivut. Tää on vielä pientä, kun joskus mä vaan makaan kaksinkerroin jossain ja hakkaan päätä seinään, Tuija kertoi itkua ihmetelleille Esa A:lle ja Sampolle.

Hän kertoi miehille myös nuoruutensa tapauksesta, jossa hänen vaivoistaan tietämätön isänsä ihmetteli miksi tytär huutaa ja sekoilee huoneessaan. Isä oli jopa epäillyt Tuijan kärsivän mielenterveydellisistä ongelmista ja ehdottanut hänen viemistä hoitoon. Tällaiset puheet kuitenkin loppuivat, kun syy huutokohtauksiin viimein selvisi myös isälle.