39-vuotias Claudia Schiffer yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaissyntyinen supermalli Claudia Schiffer tekee edelleen varsin aktiivisesti malliuraa. Nyt kaunotar poseeraa näyttävissä kuvissa TANK-lehden tulevan syysnumeron kannessa ja sisäsivuilla.

Rohkeissa poseerauksissa Claudia Schiffer nähdään vähissä vaatteissa, sillä supermalli on riisunut kuvissa lähes kaikki vaatteensa. Kuvien perusteella neitokainen on edelleen huippukunnossa. Katso kuva tästä.

39-vuotias Claudia Schiffer on yksi maailman kaikkien aikojen tunnetuimpia ja menestyneimpiä supermalleja. Mallintöiden lisäksi hän on ehtinyt kokeilla myös näyttelijänuraa. Hänen elokuviaan ovat muiden muassa Blackout, Black & White ja tuoreimpana Love Actually vuodelta 2003. Lisäksi hän on esittänyt itseään lukuisissa elokuvissa, kuten menestyskomedia Zoolanderissa vuonna 2001.

Taikuri David Copperfieldin kanssa aiemmin naimisissa olleen Schifferin kulta-aika osui 90-luvulle, ja hän on koristanut yli 500 lehden kansikuvaa. Nykyisin Claudia Schiffer on yksi maailman rikkaimmista malleista, ja Forbes-lehden mukaan hänen omaisuutensa oli jo vuonna 2002 arviolta noin 50 miljoonaa euroa.