Elokuvatuottaja pelkää henkensä puolesta – asemies vainoaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvatuottaja Jerry Weintraub tunnetaan muiden muassa Ocean’s 11, Ocean’s 12 ja Ocean’s 13 -elokuvien tuottajana. Nyt hän on joutunut lähinnä elokuvista tuttuun tilanteeseen, jossa hänen henkeään uhataan.

Weintraubin vaimo paljasti TMZ-julkaisulle, että viime kuussa potkut saanut assistentti on ryhtynyt kostotoimiin. Hänen kerrotaan hankkineen muiden muassa Weintraubin autotallin ovien avaajan, numerosarjat tuottajan kotien turvajärjestelmiin sekä useita aseita. Perhe pelkää nyt toden teolla, että katkera assistentti saa toteutettua kostoaikeensa.

Vaimo jätti asiasta viime viikolla lähestymiskieltopyynnön Los Angelesin oikeuteen. Asiakirjojen mukaan assistentti sai potkut varastettuaan 45.000 dollaria käteistä maksaakseen huume- ja pelivelkansa. Muutama päivä potkujen jälkeen pariskunta sai miehen tyttäreltä soiton keskellä yötä. Tytär paljasti, että hänen isänsä oli katkera potkuista ja matkalla hakemaan asetta. Tyttären mukaan entinen assistentti suunnitteli tunkeutuvansa elokuvatuottajan asuntoon aseen kanssa.