Gallup: Big Brotherin äänestystuloksiin ei luoteta

Big Brother · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä olevan Big Brother -realityohjelman maksullisten äänestysten tulokset eivät nauti kovinkaan suurta luottamusta ainakaan viihdelehti Staran lukijoiden joukossa.

Aiemmillakin tuotantokausilla kyseenalaistetut tulokset heittelivät esimerkiksi viime sunnuntain suorassa lähetyksessä uskomattoman paljon ja nopeasti. Viime kaudella äänestystulosten todenperäisyyys kyseenalaistettiin, ja aiheesta kerättiin jopa adressia. Tuolloin tuloksiin luotti vain 16 prosenttia kyselyyn vastanneista.

Sunnuntaina alkaneessa tämän kauden ensimmäisessä gallupissa luottamus oli tätäkin heikompi, sillä nyt Big Brother -ohjelmassa ilmoitettuihin tuloksiin luottaa vain 12 prosenttia vastanneista. Viihdelehti Staran järjestämään äänestykseen osallistui sunnuntain ja tiistain välillä lähes 2.500 vastaajaa.

{democracy:98}