Hollywood-ohjaaja menetti jättiomaisuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestynyt elokuvaohjaaja Brett Ratner tunnetaan monien vauhdikkaiden Hollywood-leffojen ohjaajana. Nyt hän on joutunut tosielämässä varsin vauhdikkaan rahanmenon kohteeksi.

Ratner sijoitti jättisumman rahaa ystävänsä, kiinteistömoguli Jeff Sofferin projektiin, jonka oli määrä rakentaa Las Vegasiin uusi luksusluokan Fountainbleu-hotellikompleksi. Talouden taantuma on kuitenkin iskenyt kovaa myös uhkapelimaailman pääkaupunkiin, ja yksi uhreista on tämä projekti.

Hotelliprojektista vastannut Sofferin yhtiö on nyt hakeutunut konkurssiin. Projektista oli tuolloin valmiina jo 70 prosenttia. Konkurssin myötä Ratner menetti projektiin sijoittamansa miljoonat. Tarkkaa rahasummaa ei ole kuitenkaan paljastettu.

– Brettistä tuli kiinteistömarkkinoiden romahduksen uhri. Hän sijoitti Jeffiin, hänen lapsuudenystäväänsä, ja hävisi, lähde kertoi New York Post -lehdelle.

– Jeff Soffer on taitava kiinteistösijoittaja ja lapsuudenystävä, johon Brett uskoo täysin. Hänen kohtaamansa ongelmat johtuvat taloustaantumasta, Ratnerin tiedottaja kommentoi tapausta lehdelle.