Jennifer Love Hewitt seksikkäänä miestenlehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jennifer Love Hewitt on nähty viime aikoina usein paparazzikuvissa bikineissä ja taannoin kohuttiin myös hänen lihomisestaan ja laihtumisestaan. Nyt JHe on pistänyt painohuhuille pisteen poseeraamalla vähissä vaatteissa miestenlehdessä.

Jennifer Love Hewitt nähdään seksikkäissä kuvissa FHM-lehden Saksan version syyskuun numeron kannessa ja sisäsivuilla. Luvassa ei ole yläosattomuutta tai muutakaan paljastelua, mutta kuvat ovat siitä huolimatta aiheuttaneet jo mielenkiintoa ympäri maailmaa. Katso kuvat tästä.

Keväällä Jennifer kuvattiin Havaijilla pelaamassa tennistä varsin ihmeellisessä asussa, eli mustissa bikineissä ja korkokengissä. Kenkävalinta ei ollut kovinkaan terveellinen ainakaan tähden nilkkoja ajatellen. Taannoin Jennifer ja hänen poikaystävänsä Jamie Kennedy jekuttivat medioita ja yleisöä mentyään leikisti kihloihin Jamien keikalla.