Katkera BB-Nino: ”En olis ikinä uskonut!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummissa pian viikon ajan asunut BB-Nino on ilmaissut erityisesti parin viime päivän aikana olevansa hyvin pettynyt kohtaloonsa BB-talossa. Asukkaat jaettiin viime torstaina kahteen ryhmään, slummiin ja paratiisiin, ja Nino passitettiin slummiin.

Tänä iltana paratiisin asukkaille järjestetään bileet lavatanssiteemalla, ja Nino otti tiedon bileistä vastaan raskaasti. Hän meni omalle paikalleen lattialle makaamaan ja tuhisi itsekseen katkerana.

– Voi Jumala, mä en olis ikinä uskonut, että tää on tällaista. En ikinä. Kolme vuotta mä tänne halusin ja tässä on tulos. Huh, uskomatonta, Nino valitti kohtaloaan.

Samalla slummin asukkaat pohtivat kuinka pitkään heidän tulee asua slummissa. Sampo ja Tuija olivat varmoja, että tilanne jatkuisi koko loppukauden ajan. He eivät kuitenkaan tiedä, että seuraavan päällikkökilpailun voittaja saa päättää itsevaltiaan tavoin ketkä asukkaista saavat asua slummissa ja ketkä paratiisissa. Pian on siis tulossa mahdollisesti suuriakin muutoksia.