Narkkaripoppari uhkasi tappaa itsensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Atomic Kitten -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Kerry Katona on ollut viime aikoina otsikoissa vakavan huumeongelmansa merkeissä. Äskettäin hän kieltäytyi menemästä vieroitushoitoon, koska ei halua päästä kuiville huumeista.

Tilanne ei näytä Katonan kannalta kovin hyvältä, sillä muutama viikko sitten hän jäi kotiinsa asennetun kameran ansiosta kiinni kokaiinin käyttämisestä lastensa läsnäollessa. Lapset lentokentältä hakenut Kerry suuntasi kotonaan suoraan kylpyhuoneeseen, jossa hän nuuskasi kokaiinia 20 punnan setelillä.

Video julkaistiin verkossa, jonka jälkeen lastensuojeuviranomaiset ja poliisi kiinnostuivat tapauksesta. Poliisi onkin jo kuulustellut julkkisnaista huumerikoksesta epäiltynä. Lisäksi Katona pidätettiin keskiviikkona hänen potkaistuaan kirjanpitäjänsä oven sisään ja heitettyään kupillisen teetä tämän päälle.

Pidätyssellistä päästyään Kerry Katona uhkasi tehdä itsemurhan. 28-vuotiaan seurapiirijulkkiksen kerrotaan murtuneen kotiin päästyään hysteeriseen itkuun. Itkunsa lomasta hän oli ystävän paljastuksen mukaan sopertanut tappavansa itsensä.

– Hän kirkui haluavansa viiltää ranteensa, ystävä kertoi The Sun -lehdelle.

Aviomies Mark Croft sai kuitenkin tyynnyteltyä vaimonsa, minkä jälkeen pariskunta suuntasi hotelliin toipumaan. Ystäväpiirin mukaan narkkaripoppari on huonommassa kunnossa kuin koskaan aiemmin. Huumekohun takia hän menetti taannoin myös miljoonaluokan sopimuksen Iceland-kauppaketjun mainoskasvona.