Tanssivat liian seksikkäästi – fanit poistettiin Britneyn konsertista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears tunnetaan artistina, joka ei juuri seksuaalisuuttaan piilottele musiikkivideoissaan ja konserteissaan. Ilmeisesti seksikkyys on kuitenkin konserteissa vain pääesiintyjän yksinoikeus.

New Yorkin Madison Square Gardenissa toissaviikolla esiintyneen Britney Spearsin keikalta on nimittäin kuulunut kummia, sillä konsertin järjestyksenvalvojat poistivat esityksestä nauttineita faneja katsomosta kesken konsertin. Ulos heitetyille nuorille naisille kerrottiin poistamisen syyksi se, että he olivat tanssineet liian seksikkäästi.

– Ilmeisesti joku meidän katsomostamme oli valittanut, että tanssimme oli liian rajua. Samaan aikaan Britney pyöri lavalla hyrrässä puolialastomana ja lauloi ”get naked”. Se oli täysin naurettavaa. Heidän olisi pitänyt poistaa meidän sijaan se valittaja, Sandra Ion kertoi New York Post -lehdelle.

Maailmanlaajuisesti tunnetun konserttipaikan edustaja kieltäytyi kommentoimasta asiaa.