Ashley Greene shoppaili ”pitkät päällä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin kohuotsikoissa alastonkuviensa takia komeillut Twilight-tähti Ashley Greene nousi nakuskandaalin myötä kertaheitolla takarivistä julkisuuden valokeilaan, kuten Paris Hilton aikanaan. Nyt hän on lähes päivittäistä sivujen täytettä viihdelehdissä.

Alice Cullenin roolia teinielokuvassa näyttelevä suosikkitähti Ashley Greene on nyt ikuistettu paparazzikuviiin ollessaan ystävänsä kanssa shoppailemassa varsin näyttävässä punaisessa asussa. Rintaliivit olivat kuitenkin jääneet kotiin ja viileä ilma teki näyttelijälle tepposet. Katso kuvat tästä.

22-vuotias Ashley Greene on ollut viime aikoina kovassa nousussa Hollywoodin julkkismarkkinoilla. Loppukesästä hän kuvasi jo kolmatta Twilight-elokuvaansa. Ashley Greene tullaan lähiaikoina näkemään myös useissa muissakin elokuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi Summer’s Blood, Skateland ja Warrior.