Vastanäyttelijä säälii Robert Pattinsonia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvien miespääosassa nähtävä Robert Pattinson saa sääliä vastanäyttelijältään Kristen Stewartilta. Teinielokuvien naistähden mukaan hän tuntee sääliä, koska alati kadulla tunnistettava Pattinson joutuu tulemaan toimeen häntä vainoavien teinilaumojen kanssa.

Vampyyrielokuvia tähdittävä nuori mies on ollut myös paparazzien kohteena ensimmäisen Twilight-elokuvan ensi-illasta saakka samoin kuin myös Stewart, mutta jälkimmäistä ei tunnisteta yhtä usein kadulla.

– Oikeasti. Ihmiset eivät tunnista minua kovin usein. Minusta näytän vain erilaiselta luonnossa tai jotain sellaista. En ole myöskään kovin helposti lähestyttävä ja ehkä he ajattelevat minun pelkäävän, Kristen Stewart kertoi People-lehdelle.

19-vuotias Kristen Stewart valmistautuu parhaillaan riisumaan kaiken valkokankaalla. Hänet on nimittäin kiinnitetty mukaan Welcome to The Rileys -elokuvaan, jossa hän esittää kotoaan karannutta stripparia ja prostituoitua. Leffasta julkisuuteen tihkuneiden tietojen mukaan teinitähti nähdään alastomana useammissakin kohtauksissa.