BB-Kätlin: ”Mä tekisin susta niin heteron!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa käytiin eilen illalla hieman ennen nukkumaanmenoa keskustelua siitä ketkä haluaisivat sviittiin ja kenen kanssa. BB-Nino ilmoitti suoralta kädeltä haluavansa Sampon kanssa yläkertaan, mutta ei vielä tässä vaiheessa.

BB-Kätlin puolestaan paljasti, ettei hän halua sviittiin Samin kanssa, vaikka hän on viettänyt tämän seurassa paljon aikaa viime päivinä. BB-Sampo otti asian puheeksi virolaiskaunottaren kanssa.

–  Kätlin, haluaisitsä sinne sviittiin Samin kanssa? Sampo kysyi suoraan.

– No ei. Ei mutta, ei. Samilla on joku tyttö ulkopuolella. Se sanoi mun mielestä mulle sen, Kätlin vastasi hieman takellellen.

– Sami kyl varmaan haluais. Mun mielestä se on kyllä niin ihastunut suhun. Sami on tosi ihastunut suhun. Kätlin, sä et vaan näe sitä kun sä oot koko ajan sen vieressä, mut ihmiset jotka ovat vähän kauempana näkee et se on tosi ihastunut suhun, BB-Dana totesi.

– Saattaa olla et sillä OLI joku tyttö ulkopuolella, BB-Lotta arveli ja Sampo komppasi häntä.

Hetken kuluttua Kätlin vahvisti kantansa Ninolle.

– En mä halua mennä sviittiin. Mä haluan sun kanssa. Mä tekisin susta niin heteron, mies. Et sä halua tietääkään. Sä unohtaisit heti kaikki miehet tällä maapallolla, Kätlin totesi Ninolle naureskellen.