BB-Nino paljasti pettäneensä – sammunut nainen jäi suihkuun

Big Brother · Stara.fi

Tämän illan Big Brother -talon keskusteluissa BB-Nino ja talossa runsaasti seksiä harrastanut BB-Minna keskustelivat ihmissuhteistaan ja niiden kohtaloista. Nino paljasti samalla erään oman pettämisensä tarinan.

– Me oltiin bailaamassa, seurustelin silloin vielä. Meillä oli yhteinen auto ja kaiken piti olla hyvin. Mentiin baariin, minä ja mun silloinen poikaystävä, naispuolinen kaverini ja sen deitti, Nino kertoi.

– Illan jälkeen se mun kaveri sammui suihkuun. Se ei tiennyt, että se deitti tykkää myös miehistä. Mä ampaisin sen miehen kimppuun ja se mun kimppuun ja me lähdettiin mun luo.

Muut asukkaat ihmettelivät tarinaa ja Nino vahvisti vielä, että tyttö jäi sammuneena suihkuun miesten lähtiessä yhdessä jatkojen jatkoille.