Jennifer Aniston riisui housunsa lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jennifer Aniston poseerasi taannoin alastomana lehden kannessa. Viime viikolla rintojensa yllättävän suurentumisen merkeissä otsikoissa ollut supertähti nähdään pian taan vähissä vaatteissa lehden kannessa.

Aniston poseeraa Harper’s Bazaar -lehden Australian numeron lokakuun numeron kannessa mustassa pitkähihaisessa paidassa ja mustassa hatussa, mutta ilman pitkiä housuja. Katso kuvat tästä. Yksinkertaisesta asusta huolimatta kuvat ovat tyylikkäitä.

Samassa numerossa julkaistavassa haastattelussa Jennifer Aniston puhuu ennakkotietojen mukaan menestyksestään ja siitä, ettei hän uransa alkuvaiheessa odottanut tulevansa erityisen menestysekkääksi. Ihmissuhteissa viime aikoina epäonnea kärsinyt Aniston valottaa myös näkemyksiään ihmissuhteista ja kertoo haluavansa päättyneeseen ihmissuhteeseen selvän päätepisteen.