Lindsay Lohanin paidalle nauretaan netissä – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumekohujen taannoin ryvettämä laulaja-näyttelijä Lindsay Lohan on mitä ilmeisimmin päässyt nyt jo kuiville päihteistä, mutta siihen vaadittiin pari pitkää vieroitushoitoa. Nyt Lindsay on poseerannut aiheeseen liittyvässä t-paidassa, joka on aiheuttanut hilpeyttä.

Vakavassa huumekoukussa ollut Lohan kuvattiin nimittäin viikonloppuna Beverly Hillsissä sonnustautuneena siniseen paitaan, jossa luki sinänsä varsin asiallinen iskulause ”Sano ei huumeille”. Hänen yllään tällaiselle paidalle on kuitenkin lähinnä naureskeltu lehtien palstoilla ja verkossa. Katso kuva tästä.

Tähden päihdesekoilut pilasivat pari vuotta sitten hänen lupaavan elokuvauransa, mutta sittemmin Lindsay Lohan on päässyt taas jalkeilleen ja hänelle on uskallettu antaa myös uusia rooleja. Sitä ennen hän ehti kuitenkin menettää useammankin merkittävän roolin huumeiden, alkoholin ja rattijuopumuksiensa takia.