Nicole Richie kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis ja realitytähti Nicole Richie on lehtitietojen mukaan kiidätetty sairaalaan. Hänen odotetaan synnyttävän – tai ehkä jo synnyttäneen – perheeseensä uuden tulokkaan

Paris Hiltonin bestiksenä Leidit landella -ohjelmassa aikoinaan nähty Nicole on viime aikoina keskittynyt lähinnä perheeseensä Hollywoodin ytimessä. Perheen esikoinen on nyt saamassa seuraa pariskunnan toisesta lapsesta, X17 uutisoi ensimmäisenä. Virallista vahvistusta perheenlisäyksestä odotetaan vielä tämän päivän aikana.

Julkaisun mukaan Richie kiidätettiin Beverly Hillsissä sijaitsevaan julkkisten suosimaan Cedars-Sinain sairaalaan, jossa synnytyksen odotetaan tapahtuvan. Edellisen kerran Nicole nähtiin julkisuudessa viime viikolla hyvän ystävänsä, Adam ”DJ AM” Goldsteinin hautajaisissa.