Pamela Anderson oli liian seksikäs mainokseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Baywatch-televisiosarjasta ja muiden muassa Borat-elokuvasta tuttu povipommi Pamela Anderson keikistelee nykyisin edelleen usein bikineissä ja jopa vähemmissäkin vaatteissa.

Pian povipommin oli määrä poseerata monien muiden julkkisnaisten tapaan myös PETA-järjestön kampanjassa, jossa vastustetaan turkiksia. Kampanjan kyseinen osa on nyt kuitenkin jouduttu perumaan, koska Pamela oli liian seksikäs.

Hyllytetyssä kampanjassa Pamela Anderson olisi esittänyt lentokentän turvatarkastajaa, joka riisuu lentomatkustajat turkiksista ja nahasta. Mainos oli määrä esittää New Yorkin kolmella lentokentällä, mutta lentokentistä vastaavien viranomaisten mukaan mainokset eivät olleet sopivia lapsille, CNN-uutistoimisto uutisoi.