Paratiisilaiset rikkoivat sääntöjä – BB-Nino: ”Meitä on huijattu!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat ovat tänään olleet autuaan tietämättömiä talon ulkopuolella velloneesta pornokohusta, ja talossa päivä onkin sujunut leppoisasti muiden muassa mutapainin ja bodypaintingin merkeissä.

Slummin asukkaat saivat viimein tänään tilaisuuden iloita, sillä heidän suorittamansa nimeämistehtävät onnistuivat, eli slummilaiset ansaitsivat oikeuden nimetä asukkaita seuraavaan häätöäänestykseen. Päivän tehtävien suorittamisen jälkeen talossa on otettu rauhallisesti ja levätty.

Paratiisin asukkaat rikkoivat kuitenkin sääntöjä lähettämällä terveisiä sunnuntaina BB-talosta ensimmäisenä häädetylle BB-Tertulle. Sääntöjen mukaan kaikenlainen viestien lähettäminen talon ulkopuolelle on kuitenkin kiellettyä.

BB-Sampo otti puheeksi jo pari päivää sitten slummilaisten keskuudessa käsitellyn asian siitä, että asukkaiden mielestä Big Brother muistuttaa nykyisin liikaa Selviytyjät-realityohjelmalta heimoineen ja päällikkövalintoineen. Tämä vaikutelma on parin päivän aikana vain kasvanut.

– Niinpä. Ollaanko me haettu väärään ohjelmaan? Meitä on huijattu! BB-Nino ihmetteli

Samaan aikaan paratiisin puolella ihmeteltiin ihmiskehosta lähteviä kaasuja, joita esimerkiksi Kätlin myönsi päästelevänsä suhteellisen vapaasti myös BB-talossa.