Pixie Lott vilautti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovaa nousua poptähtien kärkikaartiin parhaillaan tekevä englantilainen teinitähti Pixie Lott on valloittanut kesän aikana tehokkaasti myös konsertti- ja festarilavoja erityisesti Euroopassa. Suosion noustua hänet on nähty muutaman kerran myös kohuotsikoissa.

Nuori laulajalupaus poseeraa FHM-lehden brittiversion lokakuun numeron näyttävässä kansikuvassa kitaravahvistimen edessä. Nyt hän on ostikoissa myös paparazzikuvien merkeissä, kun nuori laulajatähti tuli vilauttaneeksi hieman liikaa alusvaatetustaan noustessaan autosta. Katso kuvat tästä. Poppari oli pukeutunut varsin lyhyeen hopeanhohtoiseen cocktail-asuun, ja hän korosti asukokonaisuutta vihreällä kynsilakalla.

Parhaillaan ensimmäistä omaa asuntoaan etsivä 18-vuotias Pixie Lott tunnetaan artistiuransa lisäksi myös biisintekijänä, näyttelijänä ja tanssijana. Hänen kesäkuussa julkaistu debyyttisinglensä Mama Do (Uh Oh, Uh Oh) on kesän aikana soinut mukavasti radioaalloilla. Britanniassa single nousi kuitenkin suoraan singlelistan ykköseksi. Lottin esikoisalbumi Turn It Up julkaistiin tällä viikolla.