Audrina Patridge pyykkäsi rinnat paljaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Hills -sarjasta tunnetuksi tullut, mutta nykyisin omaa ohjelmaansa tekevä realitytähti Audrina Patridge on noussut kuluneen vuoden aikana Yhdysvaltojen seuratuimpien julkkistähtien joukkoon.

Äskettäin hänen realityohjelmaansa esittävä MTV kieltäytyi päästämästä neitokaista kilpailevan televisiokanavan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Syyksi kerrottiin tosin aikataululliset ongelmat.

Nyt realitykaunotar on poseerannut yläosattomissa Maxim-lehden sivuilla. Seksikkäissä kuvissa Audrina Patridge nähdään alusvaatteisillaan sekä istumassa yläosattomissa pesukoneen päällä lajittelemassa pyykkiään. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet – yllätys yllätys – uima-altaalta. Muita televisiorooleja Audrinalla ei vielä olekaan, mutta hänen oman realitysarjansa kuvaukset alkavat pian. Taannoin myös rohkeissa alastonkuvissa poseerannut Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.