Olga Kurylenko esitteli rintavakonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond Quantum Of Solace -elokuvan myötä myös mallimaailman tähdeksi noussut Olga Kurylenko nähdään pian valkokankaalla eläimellisen barbaarin roolissa. Sitä ennen kaunotar nähdään muiden muassa seksikkäissä lehtikuvissa.

Olga Kurylenko poseeraa nimittäin vähissä vaatteissa Glamour-lehden Venäjän version seuraavan numeron kannessa ja sisäsivuilla. Erityisen seksikkäänä hänet nähdään lehden kannessa, jossa Bond-kaunotar esittelee rintavakoaan. Katso kuvat tästä. Äskettäin hänet nimitettiin espanjankielisessä DT Magazine -lehdessä ”Chica Bondiksi”, eli vapaasti suomennettuna ”Bond-kissaksi”.

Ukrainalaissyntyinen sinkkukaunotar Olga Kurylenko on esiintynyt ennen Bond-rooliaan kolmen vuoden aikana jo seitsemässä elokuvassa. 15-vuotiaana mallintyöt Venäjällä aloittanut tähti nähtiin pelkästään viime vuonna kolmessa leffassa. Kurylenkon elokuvaura alkoi Ranskassa vuonna 2005. Hänet on nähty valkokankaalla viime aikoina myös Timothy Olymphantin kanssa elokuvassa Hitman ja suomalaiseen peliin pohjautuvassa Max Payne -elokuvassa.