Vanha suola janotti Megan Foxia – taas varattu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-kaunotar Megan Fox seurusteli aiemmin pitkään näyttelijä Brian Austin Greenin kanssa, mutta viime aikoina suhde on ollut jäähyllä. Nyt pariskunnan on-off -suhde on ilmeisesti jälleen on-tilassa.

Suhde loppui virallisesti jo helmikuussa, mutta parin uudelleenvirityksen jälkeen he ilmoittivat uudelleen toukokuussa eronneensa lopullisesti. Nyt Foxin kerrotaan kuitenkin palanneen jälleen yhteen Beverly Hills 90210 -teinisarjan tähden kanssa.

Megan ja Brian nähtiin sunnuntaina yhdessä romanttisella sushi-illallisella Torontossa, Kanadassa. Green kuvaa siellä The Wild Girl -elokuvaansa, ja Fox lensi kaupunkiin vartavasten tapaamaan häntä. Megan Fox on haastatteluissa kertonut, että pari on ollut läheinen koko ajan, joten yhteen palaaminen ei tule kovinkaan suurena yllätyksenä.