BB-Aso on uusi päällikkö – BB-Jelena suoraan slummiin?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kisattiin juuri tämän viikon päällikkökilpailu. Karkki piimävadissa -nimisen kilpailun voitti kirkkaasti BB-Aso, joka suoriutui tehtävästä alle minuutissa.

Päällikkökilpailussa asukkaiden tuli nostaa piimävadissa olleet kolme karamelliä pöydälle pelkästään suutaan käyttäen. Ensimmäisenä tehtävän suorittanut on talon uusi päällikkö. Tällä kertaa päällikölle sälytetään myös suuri vastuu.

Uusi päällikkö saa oikeuden määrätä itsevaltiaana ketkä asukkaista joutuvat muuttamaan viikoksi ankeaan slummiin ja ketkä saavat viettää lokoisia hetkiä paratiisin herkkupöytien ääressä. BB-Aso on ollut tukkanuottasilla Jelenan kanssa useaan otteeseen, joten nyt häntä voi odottaa passitus slummiin.

BB-Jelena on kärsinyt pahoista tupakan vieroitusoireista jo paratiisissa, joten mahdollinen slummiin passittaminen voi johtaa jopa Jelenan vapaaehtoiseen poistumiseen talosta.