BB-kaunottaret estottomasti ja alastomana kimppasuihkussa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kisattiin hetki sitten tämän viikon päällikkökilpailu, jossa asukkaiden tuli etsiä piimävadin pohjalta kolme karamelliä vain suutaan käyttäen. Kisan voitti BB-Aso. Kaikki asukkaat sotkivat kuitenkin itsensä piimään.

Kisan jälkeen talon naisista Kätlin, Dana ja Minna suuntasivat suoraan suihkuun, ja piimän takia he eivät malttaneet odottaa omaa vuoroaan. Kolmikko nähtiin siis myös ohjelman suorassa 24/7-nettilähetyksessä suihkuttelemassa ilkialastomana.

Erityisesti Dana on tähän mennessä käynyt suihkussa useimmiten bikinit yllään. Miesten halutessa mukaan suihkuun naiset eivät päästäneet heitä sisään, mutta suihkuttelijat tuskin aavistavat, että nettilähetysten äärellä heidän nakuilunsa päätyvät vähintään tuhansien katsojien silmiin.