Cheek sai neljä kultalevyä kerralla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen kesän virallisesta kesähitistä vastannut hiphop-artisti Cheek on saanut upeasti neljä kultalevyä kerralla. Kultaa ovat myyneet Jere Henrik Tiihonen ja Kuka sä oot -albumit sekä Liekeissä ja Jos mä oisin sä -singlet.

Suomen kiireisimpiin ja suosituimpiin artisteihin lukeutuva Cheek on todistanut olevansa myös levymyynnin menestyjä. Toukokuussa julkaistu miehen omaa ristimänimeä kantava albumi Jare Henrik Tiihonen on ylittänyt kultarajan. Samalla kultaa ovat myyneet hänen kaksi isointa hittiään Liekeissä ja Jos mä oisin sä. Myös toukokuussa 2008 julkaistu Kuka sä oot on sekin myynyt yli 15.000 kappaletta.

– On uskomatonta, että tulen saamaan neljä kultalevyä! Kymmennen vuoden ura kyllä huipentuu 30.9 Tavastialla, Cheek hehkuttaa.

Tänään julkistettiin myös MTV European Music Awards ehdokkaat Best Finnish Act -kategoriassa, jossa Cheek kilpailee muiden muassa Apulannan kanssa. Äänestys päättyy 12.lokakuuta.