Chloe Sevigny veti kunnon jurrit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin nuorta polvea edustava Chloe Sevigny on pitänyt vime vuosina matalaa profiilia julkisuudessa, vaikka hän on esiintynyt vuosittain myös muutamissa elokuvissa. Nyt hänet on kuitenkin bongattu viettämässä kosteaa juhlailtaa.

Kids-teinielokuvan myötä tähdeksi kertaheitolla vuonna 1995 noussut Chloe Sevigny ei ole sittemmin onnistunut lyömään itseään läpi Hollywoodissa, mutta B-sarjan leffoja on kuitenkin riittänyt ja pari merkittävää ehdokkuuttakin siunaantunut.

Tällä kertaa 34-vuotias näyttelijätär ikuistettiin Los Angelesin keskustassa sijaitsevassa yökerhossa, jossa hän oli juhlimassa ystäviensä kanssa. Kuvista päätellen bileistä ei ainakaan alkoholia ja miesseuraa puuttunut. Katso kuvat tästä. Sevigny on urallaan saavuttanut parikin merkittävää ehdokkuutta, sillä hänet nimettiin Boys Don’t Cry -elokuvan upean suorituksen perusteella sekä Oscar- että Golden Globe -ehdokkaaksi.