Jennifer Aniston syyttää miehiä rakkauselämänsä ongelmista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jennifer Aniston ei ole ollut viime aikoina kovin onnekas rakkauselämän puolella. Brad Pittistä eroamisensa jälkeen vuonna 2005 hänen miessuhteensa ovat kariutuneet nopeasti.

Näyttelijä Vince Vaughn, malli Paul Sculfor ja laulaja John Mayer nähtiin kukin näyttelijäkaunottaren käsipuolessa vain vähän aikaa. Nyt Aniston on käsitellyt erojaan ja niihin johtaneita syitä lehtihaastattelussa Harper’s Bazaar -lehden Australian versiossa.

Jennifer Aniston vyöryttää syyn eroistaan miesten harteille, sillä Frendit-tähden mukaan miehet olivat liian laiskoja vakavan seurustelusuhteen hoitamisessa. Heillä oli ongelmia erityisesti tunteistaan puhumisessa. Viime aikoina Jenniferin on huhuttu seurustelevan The Bounty -leffan vastanäyttelijänsä Gerard Butlerin kanssa. Aniston ei ole juuri kommentoinut huhuja, mutta on julkisuudessa kertonut etsivänsä edelleen todellista onnea.