Megan Foxin fanit pettyivät – ei koskaan alastonkuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon useita kertoja äänestetty Hollywood-kaunotar Megan Fox on poseerannut yläosattomissa jo useammankin kerran niin lehtien sivuilla kuin valkokankaallakin.

Neitokaisen tuoreimpien lausuntojen mukaan häntä ei tulla jatkossakaan näkemään alastomana miespuolisten fanien toiveista huolimatta. MTV News -ohjelman haastattelussa Transformers-tähti kertoi ettei hän aio koskaan riisua valkokankaalla.

– Ugh, ei koskaan. Se on viimeinen asia jonka haluan nähdä. Siis miltä minä näytän harrastamassa seksiä. Tarvitaan vain yksi kuva, jossa en näytä hyvältä, ja sen jälkeen en voisi enää koskaan harrastaa seksiä, koska en haluaisi näyttää virtahevolta harrastamassa seksiä, Megan Fox totesi.

– En voi edes kuvitella esiintyväni alastomana elokuvassa. Se jää elämään ikuisesti, varsinkin nyt, kun kaikki jää internetiin. En voisi, en vain voisi.

Ensi viikolla ensi-iltansa maailmalla saavassa Jennifer’s Body -elokuvassa Megan Fox nähdään suutelemassa toista naista. Lisäksi hänet nähdään elokuvassa nousemassa vedestä laiturille käytännössä yläosattomissa.

– Tällä alalla kaikki yksityisyys riistetään. Yksityiselämäsi ja suhteesi revitään auki ja kaikki mitä sanot tuomitaan. Ainoa yksityiseksi jäänyt asia ovat minun intiimit ruumiinosani, enkä aio jakaa niitä koko maailman kanssa. Haluan pitää ne jatkossakin yksityisinä. Siksi niitä kutsutaan intiimeiksi.