Onko tämä typerin julkkislapsen nimi koskaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Nicole Richie synnytti eilen perheeseensä toisen lapsen. Hänen ja rocktähti Joel Maddenin perheenlisäyksen nimi on kuitenkin nyt aiheuttanut ihmetystä viihdelehdissä.

Viime aikoina julkkistähdet ovat antaneet jälkikasvulleen toinen toistaan erikoisempia nimiä, ja ilmeisesti heidän pitää keksiä kerta kerran jälkeen erikoisempia nimiä. Richien ja Maddenin eilen syntyneestä pojasta on lehtitietojen mukaan tulossa Sparrow James Midnight Madden, Splash News uutisoi.

Muita viime aikoina annettuja erikoisia julkkislasten nimiä ovat olleet Gwyneth Paltrow’n ja Chris Martinin ”Apple”, Nicolas Cagen Superman-nimi ”Kal-El”, Pete Wentzin ja Ashlee Simpsonin ”Bronx Mowgli” ja Jennifer Garnerin ja Ben Affleckin ”Seraphina”.